Книга Домашнє бродіння
Ферментація стала популярна в кулінарії не так давно, але саме поняття зародилося багато віків тому. Квашена капуста, мариновані огірки, чайний гриб у банку у мами на підвіконні - усе це ферментовані продукти. Смачні, а найголовніше - корисні. Костянтин Жук зібрав доступні і цікаві рецепти блюд, які можна приготувати будинки за допомогою ферментації : кришиво і комбучу, місо і квас, мочені яблука і чорний часник, а також багато інших.
У форматі PDF A4 збережений видавничий дизайн.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Жук Костянтин Віталійович
- Кількість сторінок
- 335
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 16
- Серія
- Кулінарне відкриття (Эксмо)
- Дата виходу
- 2021
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2024-04-24
Неймовірно корисна та смачна книга!
"Домашнє бродіння" - це справжня знахідка для тих, хто хоче зануритися у світ ферментації та приготування смачних і корисних продуктів. Костянтин Жук майстерно зібрав різноманітні рецепти, які легко реалізувати вдома, і я був вражений різноманіттям страв, які можна приготувати. Від квашеної капусти до чорного часнику - кожен рецепт супроводжується зрозумілими інструкціями, що робить процес приготування доступним навіть для новачків. Книга також містить цікаву інформацію про користь ферментованих продуктів для здоров'я, що ще більше мотивує експериментувати на кухні. Єдине, що трохи засмучує, це якість перекладу, адже іноді зустрічаються некоректні фрази, але це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче урізноманітнити своє меню і спробувати щось нове!