Книга Домашнє бродіння

LU859139
Українська
В наявності
1  
273 грн
246 грн - 10%

Ферментація стала популярна в кулінарії не так давно, але саме поняття зародилося багато віків тому. Квашена капуста, мариновані огірки, чайний гриб у банку у мами на підвіконні - усе це ферментовані продукти. Смачні, а найголовніше - корисні. Костянтин Жук зібрав доступні і цікаві рецепти блюд, які можна приготувати будинки за допомогою ферментації : кришиво і комбучу, місо і квас, мочені яблука і чорний часник, а також багато інших.

У форматі PDF A4 збережений видавничий дизайн.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Жук Костянтин Віталійович
Кількість сторінок
335
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
16
Серія
Кулінарне відкриття (Эксмо)
Дата виходу
2021

Відгуки

Оцінка: 


2024-04-24

Неймовірно корисна та смачна книга!

"Домашнє бродіння" - це справжня знахідка для тих, хто хоче зануритися у світ ферментації та приготування смачних і корисних продуктів. Костянтин Жук майстерно зібрав різноманітні рецепти, які легко реалізувати вдома, і я був вражений різноманіттям страв, які можна приготувати. Від квашеної капусти до чорного часнику - кожен рецепт супроводжується зрозумілими інструкціями, що робить процес приготування доступним навіть для новачків. Книга також містить цікаву інформацію про користь ферментованих продуктів для здоров'я, що ще більше мотивує експериментувати на кухні. Єдине, що трохи засмучує, це якість перекладу, адже іноді зустрічаються некоректні фрази, але це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче урізноманітнити своє меню і спробувати щось нове!

Напишіть свій відгук

Книга Домашнє бродіння

Ферментація стала популярна в кулінарії не так давно, але саме поняття зародилося багато віків тому. Квашена капуста, мариновані огірки, чайний гриб у банк...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики