Book Domestic fermentation

LU859139
Ukrainian
In stock
1  
273 UAH
246 UAH - 10%
Fermentation has become popular in cooking not so long ago, but the concept itself originated many centuries ago. Sauerkraut, pickled cucumbers, kombucha in a jar on my mother's windowsill are all fermented foods. Delicious and, most importantly, healthy. Konstantin Zhuk has collected accessible and interesting recipes for dishes that can be prepared at home using fermentation: crumble and kombucha, miso and kvass, pickled apples and black garlic, and many others.Editorial design saved in PDF A4 format .

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Beetle Konstantin Vitalievich
Number of pages
335
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
16
Series
Culinary opening (Эксмо)
Release date
2021

Reviews

Grade 


04/24/2024

Неймовірно корисна та смачна книга!

"Домашнє бродіння" - це справжня знахідка для тих, хто хоче зануритися у світ ферментації та приготування смачних і корисних продуктів. Костянтин Жук майстерно зібрав різноманітні рецепти, які легко реалізувати вдома, і я був вражений різноманіттям страв, які можна приготувати. Від квашеної капусти до чорного часнику - кожен рецепт супроводжується зрозумілими інструкціями, що робить процес приготування доступним навіть для новачків. Книга також містить цікаву інформацію про користь ферментованих продуктів для здоров'я, що ще більше мотивує експериментувати на кухні. Єдине, що трохи засмучує, це якість перекладу, адже іноді зустрічаються некоректні фрази, але це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче урізноманітнити своє меню і спробувати щось нове!

Write your review

Book Domestic fermentation

Fermentation became popular in cookery not so a long ago, but a self concept was conceived many centuries back. Choucroute, pickled cucumbers, tea mushroom in a bank...

Write your review

More books by this author

More books on this topic