Книга Домашній сир

LR167643
Російська
В наявності
4  
103 грн
93 грн - 10%
На перший погляд здається, що домашнє сироваріння - процес складний і трудозатратный. Але це не так! Досить освоїти декілька важливих правил, вибрати правильну рецептуру і точно її наслідувати. Костянтин Жук написав книгу для сироварів-любителів, в якій детально описав усі етапи приготування сиру в домашніх умовах, - від вибору сировини до ідеального рецепту.У форматі PDF A4 збережений видавничий дизайн.
ФІО Автора
Жук Костянтин Віталійович
Кількість сторінок
139
Мова
Російська
Обкладинка
М'яка
Вік
16
Серія
Кулінарне відкриття (Эксмо)
Дата виходу
2017

Відгуки

Оцінка: 


2023-09-25

Дивовижна книга для сироварів-любителів!

Ця книга - справжній скарб для всіх, хто цікавиться виготовленням сиру вдома. Автор дуже детально описує усі етапи процесу, починаючи від підбору сировини і закінчуючи виготовленням справжнього шедевру. Рецепти виявилися дуже смачними та легкими у виконанні, що робить цю книгу ідеальним довідником для початківців. Я вже встиг спробувати декілька рецептів і захоплююсь результатом! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче освоїти мистецтво сироваріння вдома!

Оцінка: 


2023-06-30

Домашній сир - це справжнє відкриття для мене!

Я завжди вважав, що виготовлення сиру - це складний та нудний процес, але ця книга змінила моє уявлення повністю. Автор дуже доступно пояснює усі етапи приготування сиру в домашніх умовах, розкриваючи всі секрети та тонкощі цього процесу. Я вже встиг спробувати кілька рецептів і результат виявився просто чудовим! Раджу цю книгу всім, хто цікавиться сироварінням, або просто любить смачний сир!

Оцінка: 


2023-01-27

Не вражає

Незважаючи на хвалебні відгуки, ця книга не вражає мене своєю якістю. Хоча автор намагався детально описати процес виготовлення сиру в домашніх умовах, але інформація здається занадто загальною та поверхневою. Деякі рецепти виявилися недостатньо деталізованими, що ускладнює їх виконання для початківців. Я сподівався на більше практичних порад та секретів професіоналів. Якщо ви шукаєте глибокі знання та досвід у сироварінні, ця книга може вас розчарувати.

Оцінка: 


2022-04-17

Відмінний довідник для початківців сироваріння!

Я завжди мріяв вивчити мистецтво виготовлення сиру вдома, і ця книга стала для мене справжнім відкриттям. Автор дуже зрозуміло пояснює усі етапи процесу, починаючи від вибору сировини і закінчуючи фінальними штрихами до ідеального сиру. Рецепти виявилися дуже смачними, а завдяки детальним інструкціям я легко зміг виготовити свій перший домашній сир. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати себе в сироварінні!

Напишіть свій відгук

Книга Домашній сир

На перший погляд здається, що домашнє сироваріння - процес складний і трудозатратный. Але це не так! Досить освоїти декілька важливих правил, вибрати пра...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики