Книга Домашній самогон. Кращі рецепти
Приготування домашнього самогону - більше, ніж спосіб економії. Це справжнє мистецтво і захоплююче хобі! У цьому на 100 відсотків упевнений Костянтин Жук, чия нова книга переконливо доводить, що від процесу самогоноваріння можна отримувати стільки ж, а то і більше задоволення, як і від його споживання! У книзі ви знайдете детальні покрокові інструкції до 30 оригінальних рецептів напою, прекрасні фотографії, не кажучи вже про множеcтве корисних порад і лайфхаков, які згодяться кожному самогонникові! Насолоджуйтеся самогоноварінням і дивуйте друзів майстерністю!
- ФІО Автора
- Жук Костянтин Віталійович
- Кількість сторінок
- 329
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 18
- Серія
- Провина і напої світу
- Дата виходу
- 2017
Відгуки
Неймовірна книга для початківців та досвідчених самогонників!
"Домашній самогон" - це справжній скарб для тих, хто цінує якість та мистецтво виготовлення власного алкоголю. Автор зробив вражаючу роботу, представивши читачам не лише рецепти, а й цікаві факти, поради та лайфхаки, які допоможуть вдосконалити процес самогоноваріння. Кожен рецепт супроводжується детальними поясненнями та крок за кроком інструкціями, що робить їх доступними навіть для початківців. Фотографії напою зроблені настільки апетитними, що вже хочеться взятися за роботу! Рекомендую цю книгу всім любителям домашнього самогоноваріння, а також тим, хто хоче спробувати щось нове та захопливе!
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2022-08-23
Захоплююча книга для тих, хто цікавиться самогоноварінням!
"Домашній самогон" - це не просто книга з рецептами, а справжній довідник для всіх, хто хоче вивчити це мистецтво. Автор докладно розкриває всі аспекти процесу виготовлення самогону, починаючи від вибору інгредієнтів до фінального продукту. Кожен рецепт супроводжується поясненнями та рекомендаціями, що дозволяє читачеві розуміти суть кожного етапу. Крім того, книга містить багато цікавих фактів та історій, які роблять читання ще цікавішим. Це дійсно вартої книга для всіх, хто хоче розвивати свої навички та насолоджуватися процесом самогоноваріння!