
Книга Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються по програмах вищої професійної освіти за фахом "Технологія молока і молочних продуктів". У посібнику розглянуті технологічні процеси вироблення сычужных і плавлених сирів.
- ФІО Автора
- Богатова Ольга Вікторівна, Догарева Наталія Геннадьевна
- Мова
- Російська
- Дата виходу
- 2010
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Обережно: їжа! Як перестати...
98 грн
89 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 8....
120 грн
108 грн
Книга Підручник пиццайоло
138 грн
125 грн
Книга Страшна хімія. Їжа з Е-шками: з...
140 грн
126 грн
Книга Страшна хімія. Їжа з Е-шками: з...
115 грн
104 грн
Книга Розробка і впровадження системи...
78 грн
71 грн
Книга Сучасне сироваріння для усіх
293 грн
264 грн
Книга Основи технології віскі
98 грн
89 грн
Книга Сучасне сироробство для всіх
283 грн
255 грн
Книга По кісточках. Розділяємо...
239 грн
216 грн
2022-06-18
Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири - незамінний посіб
Ця книга є важливим додатком до навчального процесу студентів, які цікавляться виробництвом сирів. Автори детально розглядають технологічні процеси виготовлення сычужных і плавлених сирів, надаючи чітку та доступну інформацію про кожен етап виробництва. Книга містить не лише теоретичний матеріал, але й практичні поради та рекомендації, які допоможуть студентам зрозуміти процеси виробництва на практиці. Я вражений обсягом інформації, що подана в цій книзі, та рекомендую її як важливий ресурс для всіх, хто цікавиться технологією виробництва сирів!