Книга По кісточках. Розділяємо харчову індустрію на частини
Харчова індустрія винайшла для себе масу засобів: від простих хитрощів до складних сучасних технологій. Усі вони допомагають здешевити виробництво. продовжити термін придатності та зробити продукт приємним на вигляд і на дотик, В результаті магазинна їжа виглядає красивою та довго зберігається. Ось тільки ми. покупці, гадки не маємо про те. як і за рахунок чого це досягається.Перед вами книга, автор якої зуміла поринути у багато секретів харчового виробництва. З неї ви дізнаєтеся: - чому овочі та фрукти в магазині виглядають такими свіжими? - Як технологи домагаються, щоб ви щоразу відчували цей звичний смак? - через що йогурти, пластівці та салати не такі нешкідливі, як здається? - Чи можна взагалі знайти на полицях магазинів безпечну їжу?
- ФІО Автора
- Блайтмэн Джоанна
- Кількість сторінок
- 299
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 12
- Серія
- Кругозір Дениса Пескова
- Дата виходу
- 2015
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Атлас здоров'я хребта і суглобів
118 грн
107 грн
Книга Астрономія на пальцях. Для...
137 грн
124 грн
Книга Мозок і душа. Як нервова...
135 грн
122 грн
Книга Наукова журналістика як...
122 грн
110 грн
Книга Стратегія непрямих дій
131 грн
118 грн
Книга Як читати і розуміти архітектуру
220 грн
198 грн
Книга Психологія за 5 хвилин
108 грн
98 грн
Книга Чеширская посмішка кота...
137 грн
124 грн
Книга Віруси. Драйвери еволюції....
220 грн
198 грн
Книга Sapiens. Коротка історія людства
118 грн
107 грн
2022-10-15
Ця книга - обов'язкова для всіх, хто цікавиться тим, що потрапля
"По кісточках" - це дивовижний детектив, який розкриває всі таємниці харчової індустрії, які раніше були приховані від нас, звичайних покупців. Автор здійснив неймовірну розкриття, розповідаючи про те, як виробники досягають красивого вигляду та тривалого терміну придатності продуктів, а також якими способами намагаються зберегти природний смак. Кожен розділ книги - це нове відкриття, яке допомагає краще зрозуміти, що ми їмо щодня. Після прочитання цієї книги ви точно подивитесь на продукти в магазинах по-іншому, а можливо, навіть зміните свої харчові звички. Рекомендую "По кісточках" всім, хто цікавиться своїм здоров'ям та хоче знати більше про те, що їсть!