Книга Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири

LR890525
Російська
В наявності
1  
235 грн
212 грн - 10%
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються по програмах вищої професійної освіти за фахом "Технологія молока і молочних продуктів". У посібнику розглянуті технологічні процеси вироблення сычужных і плавлених сирів.
ФІО Автора
Богатова Ольга Вікторівна, Догарева Наталія Геннадьевна
Кількість сторінок
138
Мова
Російська
Обкладинка
М'яка
Дата виходу
2010

Відгуки

Оцінка: 


2022-06-18

Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири - незамінний посіб

Ця книга є важливим додатком до навчального процесу студентів, які цікавляться виробництвом сирів. Автори детально розглядають технологічні процеси виготовлення сычужных і плавлених сирів, надаючи чітку та доступну інформацію про кожен етап виробництва. Книга містить не лише теоретичний матеріал, але й практичні поради та рекомендації, які допоможуть студентам зрозуміти процеси виробництва на практиці. Я вражений обсягом інформації, що подана в цій книзі, та рекомендую її як важливий ресурс для всіх, хто цікавиться технологією виробництва сирів!

Напишіть свій відгук

Книга Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири

Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються по програмах вищої професійної освіти за фахом "Технологія молока і молочних п...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики