Книга Розробка і впровадження системи ХАСПП на підприємствах харчової промисловості
Практикум містить теоретичний і практичний матеріал, спрямований на вивчення дисциплін "Сертифікація харчової продукції", "Метрологія, стандартизація і сертифікація", "Основи законодавства і стандартизації в харчовій промисловості". Методичні вказівки призначені для тих, що навчаються по програмах вищої професійної освіти за фахом 200503.65 Стандартизація і сертифікація, по напрямах підготовки: 260800.62 Технологія продукції і організація громадського харчування, 260200.62 Продуктів харчування тваринного походження, 260100.62 Продуктів харчування з рослинної сировини
- ФІО Автора
- Куприянов Алексей Викторович
- Кількість сторінок
- 289
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Дата виходу
- 2013
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Обережно: їжа! Як перестати...
98 грн
89 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 8....
120 грн
108 грн
Книга Підручник пиццайоло
138 грн
125 грн
Книга Страшна хімія. Їжа з Е-шками: з...
140 грн
126 грн
Книга Страшна хімія. Їжа з Е-шками: з...
115 грн
104 грн
Книга Продукти з молочної сировини....
235 грн
212 грн
Книга Сучасне сироваріння для усіх
293 грн
264 грн
Книга Основи технології віскі
98 грн
89 грн
Книга Сучасне сироробство для всіх
283 грн
255 грн
Книга По кісточках. Розділяємо...
239 грн
216 грн
2022-09-19
Розробка і впровадження системи ХАСПП на підприємствах харчової
Цей практикум є важливим додатком до навчального процесу зі стандартизації та сертифікації в харчовій промисловості. Автори зробили величезну роботу, поєднуючи теоретичний матеріал з практичними завданнями, що дозволяє краще засвоювати навчальний матеріал. Методичні вказівки допомагають студентам розібратися в складних аспектах сертифікації та стандартизації, а також надають чіткі інструкції щодо впровадження системи ХАСПП на підприємствах харчової промисловості. Рекомендую цей практикум як викладачам, так і студентам, які цікавляться питаннями якості та безпеки харчової продукції. Це дійсно цінний ресурс для підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі!