Book Domestic smoke-house. Secrets of technology of smoking. Ancient and modern recipes

LU976717
Ukrainian
In stock
4  
13 UAH
12 UAH - 10%
Nikolay Mikhajlovich will reveal secret to you domestic smoking. He will tell how from the improvised materials to do an elementary, effective and inexpensive smoke-house. A home-made smoke-house, unlike purchased, gives an opportunity to bring in improvements in her, to change something, experiment. Smoking is possible practically any product. In a book there is plenty of ancient and modern recipes : here and the smoked beef по-гамбургски, and the smoked meat with a silver ferment, and smoked "nest-doll". Except it, you know, as correct to pick up firewoods for smoking, as long and at what terms to keep the prepared product, what "liquid smoke" and other great deal are harmful.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Звонарев Nikolay Mikhajlovich
Number of pages
429
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Series
Advices from Михалыча
Release date
2010

Reviews

Grade 


10/27/2023

Розчарування від перекладу

На жаль, книга не виправдала моїх очікувань. Хоча ідея домашнього копчення звучить захопливо, якість перекладу залишає бажати кращого. Багато фраз і термінів виявилися некоректно перекладеними, що ускладнювало розуміння деяких рецептів і порад. Я сподівався знайти чіткі інструкції, але натомість отримав плутанину. Декілька рецептів виглядають цікаво, але я не впевнений, що зможу їх реалізувати через проблеми з перекладом. Сподіваюся, що в наступних виданнях ця проблема буде виправлена.

Grade 


08/28/2023

Книга з великим потенціалом, але є недоліки

Ця книга має величезний потенціал для тих, хто хоче займатися копченням, але, на жаль, переклад не завжди на висоті. Я знайшов багато корисної інформації про технології копчення і рецепти, які дійсно надихають. Однак, деякі частини тексту виглядають незрозуміло через поганий переклад, що може відлякати новачків. Я спробував кілька рецептів, і вони дійсно вийшли смачними, але я б хотів, щоб книга була більш зрозумілою. Сподіваюся, що автор випустить оновлену версію з покращеним перекладом, адже ідеї в книзі дійсно варті уваги!

Grade 


02/28/2023

Неймовірний посібник для любителів копчення!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям! Микола Михайлович дійсно знає, про що говорить, і його поради щодо створення домашньої коптильні з підручних матеріалів вражають своєю простотою та ефективністю. Я ніколи не думав, що зможу самостійно приготувати копчене м'ясо, але завдяки цій книзі я з легкістю освоїв цю технологію. Рецепти, які містяться в книзі, різноманітні та смачні, а особливо мені сподобалася копчена яловичина по-гамбургски. Книга також містить корисні поради щодо вибору дров для копчення та зберігання готових продуктів. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати свої сили в копченні!

Grade 


11/12/2022

Дуже корисна книга для початківців!

Я нещодавно почав цікавитися копченням, і ця книга стала для мене справжнім путівником у цьому захоплюючому світі. Микола Михайлович детально описує всі етапи процесу, від створення коптильні до підбору інгредієнтів. Рецепти прості, але водночас вражаючі. Я спробував приготувати копчену "матрьошку" і був вражений результатом! Крім того, інформація про шкідливість "рідкого диму" і як його уникнути дуже корисна. Єдиний недолік - деякі моменти в перекладі виявилися не зовсім зрозумілими, але це не завадило мені насолодитися книгою. Рекомендую всім, хто хоче навчитися коптити!

Write your review

Book Domestic smoke-house. Secrets of technology of smoking. Ancient and modern recipes

Nikolay Mikhajlovich will reveal secret to you domestic smoking. He will tell how from the improvised materials to do an elementary, effective and inexpensive smoke-house....

Write your review

More books by this author

More books on this topic