book type

Книга Домашняя коптильня. Секреты технологии копчения. Старинные и современные рецепты

LU976717

Выберите язык книги:

Украинский
В наличии
4  
13 грн
12 грн - 10%

Николай Михайлович откроет вам секреты домашнего копчения. Он расскажет, как из подручных материалов сделать элементарную, эффективную и недорогую коптильню. Самодельная коптильня, в отличие от покупной, дает возможность вносить в нее усовершенствования, что-то менять, экспериментировать. Коптить можно практически любой продукт. В книге содержится большое количество старинных и современных рецептов: тут и копченая говядина по-гамбургски, и копченое мясо с серебряной закваской, и копченая «матрешка». Кроме этого, вы узнаете, как правильно подобрать дрова для копчения, как долго и при каких условиях хранить готовый продукт, чем вреден «жидкий дым» и многое другое.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Звонарев Николай Михайлович
Язык
Украинский
Серия
Советы от Михалыча
Дата выхода
2010

Отзывы

Оценка: 


2023-10-27

Розчарування від перекладу

На жаль, книга не виправдала моїх очікувань. Хоча ідея домашнього копчення звучить захопливо, якість перекладу залишає бажати кращого. Багато фраз і термінів виявилися некоректно перекладеними, що ускладнювало розуміння деяких рецептів і порад. Я сподівався знайти чіткі інструкції, але натомість отримав плутанину. Декілька рецептів виглядають цікаво, але я не впевнений, що зможу їх реалізувати через проблеми з перекладом. Сподіваюся, що в наступних виданнях ця проблема буде виправлена.

Оценка: 


2023-08-28

Книга з великим потенціалом, але є недоліки

Ця книга має величезний потенціал для тих, хто хоче займатися копченням, але, на жаль, переклад не завжди на висоті. Я знайшов багато корисної інформації про технології копчення і рецепти, які дійсно надихають. Однак, деякі частини тексту виглядають незрозуміло через поганий переклад, що може відлякати новачків. Я спробував кілька рецептів, і вони дійсно вийшли смачними, але я б хотів, щоб книга була більш зрозумілою. Сподіваюся, що автор випустить оновлену версію з покращеним перекладом, адже ідеї в книзі дійсно варті уваги!

Оценка: 


2023-02-28

Неймовірний посібник для любителів копчення!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям! Микола Михайлович дійсно знає, про що говорить, і його поради щодо створення домашньої коптильні з підручних матеріалів вражають своєю простотою та ефективністю. Я ніколи не думав, що зможу самостійно приготувати копчене м'ясо, але завдяки цій книзі я з легкістю освоїв цю технологію. Рецепти, які містяться в книзі, різноманітні та смачні, а особливо мені сподобалася копчена яловичина по-гамбургски. Книга також містить корисні поради щодо вибору дров для копчення та зберігання готових продуктів. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати свої сили в копченні!

Оценка: 


2022-11-12

Дуже корисна книга для початківців!

Я нещодавно почав цікавитися копченням, і ця книга стала для мене справжнім путівником у цьому захоплюючому світі. Микола Михайлович детально описує всі етапи процесу, від створення коптильні до підбору інгредієнтів. Рецепти прості, але водночас вражаючі. Я спробував приготувати копчену "матрьошку" і був вражений результатом! Крім того, інформація про шкідливість "рідкого диму" і як його уникнути дуже корисна. Єдиний недолік - деякі моменти в перекладі виявилися не зовсім зрозумілими, але це не завадило мені насолодитися книгою. Рекомендую всім, хто хоче навчитися коптити!

Напишите свой отзыв

Книга Домашняя коптильня. Секреты технологии копчения. Старинные и современные рецепты

Николай Михайлович откроет вам секреты домашнего копчения. Он расскажет, как из подручных материалов сделать элементарную, эффективную и недорогую коптильню....

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики