book type

Book Cauldron, barbecue, grill, barbecue. The best dishes on an open fire

LR501347

Select the language of the book:

Russian
In stock
3  
39 UAH
36 UAH - 10%
Every REAL man, considers that process of preparation of meat, and on a fire, - business is a not woman! Here and Nikolay Mikhajlovich the same opinion. In the new book he will tell, what are types of hearths, will tell about their device, will prompt, what needs exactly to you, and certainly will share the best recipes. you will be able to prepare the enormous amount of the наивкуснейших dishes prepared on an open fire : in a cauldron, pot, on мангале, grill and барбекю. Only fish soups are thirty recipes, and shashlicks about hundred kinds, both for "predators" and for vegetarians. Plus plenty of porridges, chowders and even cheeseburgers.
Name of the Author
Звонарев Nikolay Mikhajlovich
Language
Russian
Series
Advices from Михалыча
Release date
2011

Reviews

Grade 


01/02/2023

Відмінна книга для початківців та досвідчених гриль-мастерів!

Як любитель активного відпочинку та смачної їжі, я вражений різноманіттям рецептів та порад, які містить ця книга. Автор ділиться не лише рецептами, але й цінними відомостями про вибір вогнища та підготовку продуктів, що дозволяє навчитися готувати справжні шедеври на відкритому вогні. Шашлики, юшки, каші, чізбургери - у цій книзі є рецепти для будь-якого смаку та вимог. Я вже встиг випробувати декілька рецептів і залишився дуже задоволений результатом. Рекомендую цю книгу як початківцям, так і досвідченим гриль-мастерам - ви точно знайдете тут щось нове та цікаве!

Grade 


12/01/2022

Казан, мангал, гриль, барбекю - незамінна книга для справжніх лю

Ця книга - справжній скарб для всіх, хто цінує смачну їжу та активний відпочинок на свіжому повітрі. Автор докладно розповідає про різноманітні види вогнищ, їх пристрій та особливості використання, що дозволяє кожному знайти оптимальний варіант для себе. Рецепти, які подані в книзі, дозволяють приготувати справжні шедеври на відкритому вогні - від смачних шашликів до ароматних каш та чізбургерів. Завдяки цій книзі ви зможете вразити своїх близьких та друзів неймовірно смачними стравами, які готуються з любов'ю та увагою. Обов'язково рекомендую цю книгу всім шанувальникам грилювання та пікніків!

Grade 


10/16/2022

Не вражає

Хоча книга містить велику кількість рецептів та порад щодо готування на відкритому вогні, мене трохи розчарувала її стандартність та відсутність оригінальних ідей. Деякі рецепти здаються занадто загальними, а інформація про вибір вогнища та підготовку продуктів може бути більш детальною. Я сподівався побачити більше новаторства та креативності в цій книзі. Тим не менш, для початківців у грилюванні ця книга може бути корисною. Але для досвідчених гриль-мастерів вона може виявитися трохи надто стандартною.

Write your review

Book Cauldron, barbecue, grill, barbecue. The best dishes on an open fire

Every REAL man, considers that process of preparation of meat, and on a fire, - business is a not woman! Here and Nikolay Mikhajlovich the same opinion. In the new ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic