Book A new method of receipt of income in a pizzeria is the partly baked crust (парбейк)

LU355194
Ukrainian
In stock
1  
139 UAH
126 UAH - 10%
In a book new, breach methodology of receipt of income is offered in a pizzeria at a help: applications of the partly baked crust (парбейк) on the basis of different types of test for pizza| of standardization of process of production of test and baking of crust| of reduction of expenses| of reduction of time of preparation of order| of increase to mobility of pizzeria. It is the first book in the world, in that the different methods of production of two kinds are collected and described Roman test (fell and телия), being basis for the crust of парбейк.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Митрофанов Artem
Number of pages
223
Language
Ukrainian
Cover
Soft
Age
12
Release date
2018

Reviews

Grade 


07/02/2024

Прорив у світі піцерій!

Книга "Новий метод отримання прибутку в піцерії - частково випечена кірочка (парбейк)" стала справжнім відкриттям для мене як для власника піцерії. Автор пропонує унікальний підхід до виробництва піци, який не тільки знижує витрати, але й суттєво скорочує час приготування замовлень. Методика частково випеченої кірочки є революційною, адже вона дозволяє зберегти смак та якість піци, одночасно підвищуючи мобільність бізнесу. Стандартизація процесу виробництва тесту та випікання кірочки робить роботу команди більш ефективною. Хоча переклад тексту іноді містить незначні недоліки, загалом книга написана зрозуміло і доступно. Я вже впровадив кілька ідей з цієї книги у свою піцерію, і результати вражають! Рекомендую всім, хто хоче підвищити прибутковість свого бізнесу в сфері громадського харчування!

Write your review

Book A new method of receipt of income in a pizzeria is the partly baked crust (парбейк)

In a book new, breach methodology of receipt of income is offered in a pizzeria at a help: applications of the partly baked crust (парбейк) on the basis of different kinds...

Write your review

More books by this author

More books on this topic