Книга Новий метод отримання прибутку в піцерії - частково випечена кірочка (парбейк)

LU355194
Українська
В наявності
1  
139 грн
126 грн - 10%
У книзі запропонована нова, проривна методика отримання прибутку в піцерії при допомозі: застосування частково випеченої кірочки (парбейк) на основі різних видів тесту для піци| стандартизації процесу виробництва тесту і випікання кірочки| зменшення витрат| скорочення часу приготування замовлення| підвищення мобільності піцерії. Це перша книга у світі, в якій зібрані і описані різні методи виробництва двох видів римського тесту (лягла і телия), що є основою для кірочки парбейк.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Давидов Володимир, Давидов Євгенії, Митрофанов Артем
Кількість сторінок
223
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Вік
12
Дата виходу
2018

Відгуки

Оцінка: 


2024-07-02

Прорив у світі піцерій!

Книга "Новий метод отримання прибутку в піцерії - частково випечена кірочка (парбейк)" стала справжнім відкриттям для мене як для власника піцерії. Автор пропонує унікальний підхід до виробництва піци, який не тільки знижує витрати, але й суттєво скорочує час приготування замовлень. Методика частково випеченої кірочки є революційною, адже вона дозволяє зберегти смак та якість піци, одночасно підвищуючи мобільність бізнесу. Стандартизація процесу виробництва тесту та випікання кірочки робить роботу команди більш ефективною. Хоча переклад тексту іноді містить незначні недоліки, загалом книга написана зрозуміло і доступно. Я вже впровадив кілька ідей з цієї книги у свою піцерію, і результати вражають! Рекомендую всім, хто хоче підвищити прибутковість свого бізнесу в сфері громадського харчування!

Напишіть свій відгук

Книга Новий метод отримання прибутку в піцерії - частково випечена кірочка (парбейк)

У книзі запропонована нова, проривна методика отримання прибутку в піцерії при допомозі: застосування частково випеченої кірочки (парбейк) на основі різних видів...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики