
Book Smoking of meat
In a book all necessary information is presented about that, how to begin to smoke meat in domestic terms and prepare the refined dishes. The great number of recipes it will be helped to satisfy any taste. With the help of not too difficult technology you will be able to make happy itself and near original delicious dishes.
- Language
- Russian
- Age
- 6
- Series
- Yet more delicious and simpler
- Release date
- 2014
Reviews
Смачні рецепти
Книга "Копчення м'яса" - це справжній скарб для любителів вишуканих страв з копченим м'ясом. Інформація про технологію копчення допомагає навчитися готувати смачні страви вдома. Рецепти, які представлені у книзі, різноманітні і цікаві, що дозволяє спробувати щось нове та оригінальне. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться кулінарією та любить смачну їжу.
Вражаюча книга
Купивши книгу "Копчення м'яса", я отримав не тільки корисні поради щодо копчення, але й велику кількість рецептів, які допомагають розширити кулінарні знання та навички. Книга допомагає креативно підійти до готування та порадувати близьких смачними стравами. Рекомендую!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
Book Domestic home-distilled vodka....
205 UAH
185 UAH
12/07/2023
Не вражає
Книга "Копчення м'яса" залишила бажати кращого. Хоча в ній є деякі корисні поради про копчення м'яса, але загалом враження від книги не таке позитивне. Рецепти здаються мені занадто складними, іноді навіть непрактичними. Не вдалася покупка.