Book Domestic cheese
It seems on the face of it, that domestic сыроварение is a process difficult and трудозатратный. But it not so! It is enough to master a few important rules, choose the correct compounding and exactly to follow her. Konstantin Жук wrote a book for cheese-makers-amateurs, in that in detail described all stages of preparation of cheese in domestic terms, - from the choice of raw material to the ideal recipe.A publishing design is stored in the format of PDF A4.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Beetle Konstantin Vitalievich
- Number of pages
- 116
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
02/07/2023
Чудова книга для початківців у світі сироваріння!
Ця книга Костянтина Жука стала для мене справжнім відкриттям. Я завжди вважав, що приготування сиру вдома - це щось надзвичайно складне і недосяжне, але автор спростив цей процес до декількох простих кроків. Його детальні інструкції та поради щодо вибору сировини, а також покрокові рецепти роблять сироваріння доступним навіть для новачків. Я спробував кілька рецептів, і результат перевершив усі мої очікування! Сир вийшов смачним і ароматним, а процес приготування приніс мені багато задоволення. Єдине, що трохи відволікало, - це деякі недосконалості в перекладі, які, проте, не завадили зрозуміти суть. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати себе в сироварінні і насолодитися смачними домашніми сирами!