Книга Їжа жива і мертва. Продукти-цілителі і продукти-вбивці

LU960036
Українська
В наявності
1  
138 грн
125 грн - 10%
Нова книга автора і що веде програми "Їжа жива і мертва" на телеканалі НТВ Сергія Малоземова про ті продукти, які традиційно складають основу нашого раціону. Що заслуговує знаку "плюс", а що - знаку "мінус"?Який хліб кращий - білий або цельнозерновой? Чи має сенс переходити на знежирені молочні продукти? Чи страшні пестициди і нітрати в овочах і фруктах - що говорять останні наукові дослідження і експертизи, проведені під час зйомок програми? І чи є продукти, які насправді заслуговують приставки "супер"?

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Малоземов Сергій Олександрович
Кількість сторінок
459
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Вік
16
Дата виходу
2018

Відгуки

Оцінка: 


2024-03-23

Важлива книга для всіх, хто дбає про своє здоров'я!

Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для тих, хто прагне зрозуміти, які продукти дійсно корисні, а які можуть завдати шкоди. Автор детально аналізує різні аспекти харчування, спираючись на останні наукові дослідження та експертизи, що робить цю книгу надзвичайно актуальною. Я отримав багато корисної інформації про те, як вибирати продукти, які з них є "цілителями", а які - "вбивцями". Особливо цікаво було дізнатися про різницю між білим і цільнозерновим хлібом, а також про міфи навколо знежирених молочних продуктів. Хоча в тексті іноді трапляються некоректні переклади, загальна якість інформації та її подача компенсують ці недоліки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити своє харчування та дізнатися більше про вплив їжі на здоров'я!

Напишіть свій відгук

Книга Їжа жива і мертва. Продукти-цілителі і продукти-вбивці

Нова книга автора і що веде програми "Їжа жива і мертва" на телеканалі НТВ Сергія Малоземова про ті продукти, які традиційно складають основу наше...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики