Книга Їжа жива і мертва. Продукти-цілителі і продукти-вбивці
Нова книга автора і що веде програми "Їжа жива і мертва" на телеканалі НТВ Сергія Малоземова про ті продукти, які традиційно складають основу нашого раціону. Що заслуговує знаку "плюс", а що - знаку "мінус"?Який хліб кращий - білий або цельнозерновой? Чи має сенс переходити на знежирені молочні продукти? Чи страшні пестициди і нітрати в овочах і фруктах - що говорять останні наукові дослідження і експертизи, проведені під час зйомок програми? І чи є продукти, які насправді заслуговують приставки "супер"?
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Малоземов Сергій Олександрович
- Кількість сторінок
- 459
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 16
- Дата виходу
- 2018
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Вилікуй! Рак. Система лікування...
69 грн
63 грн
Книга Занадто стрункі. Для тих, хто...
112 грн
101 грн
Книга Бачиш мету? Біжи до неї!
122 грн
110 грн
Книга Їжа жива і мертва. 5 принципів...
117 грн
106 грн
Книга Компас живлення. Важливі...
138 грн
125 грн
Книга Їжа жива і мертва. Система...
119 грн
108 грн
Книга Правильне харчування як мінне поле
140 грн
126 грн
Книга Зелений спосіб життя
185 грн
167 грн
Книга ПП для ТП 2.0. Правильне...
220 грн
198 грн
Книга Жива кухня. Трансерфинг оновлення
98 грн
89 грн
2024-03-23
Важлива книга для всіх, хто дбає про своє здоров'я!
Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для тих, хто прагне зрозуміти, які продукти дійсно корисні, а які можуть завдати шкоди. Автор детально аналізує різні аспекти харчування, спираючись на останні наукові дослідження та експертизи, що робить цю книгу надзвичайно актуальною. Я отримав багато корисної інформації про те, як вибирати продукти, які з них є "цілителями", а які - "вбивцями". Особливо цікаво було дізнатися про різницю між білим і цільнозерновим хлібом, а також про міфи навколо знежирених молочних продуктів. Хоча в тексті іноді трапляються некоректні переклади, загальна якість інформації та її подача компенсують ці недоліки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити своє харчування та дізнатися більше про вплив їжі на здоров'я!