Book A meal living and dead. Foods-healers and foods-killers

LU960036
Ukrainian
In stock
1  
138 UAH
125 UAH - 10%
New book of author and leading the programs "Meal living and dead" on the TV channel НТВ Sergey Малоземова about those foods that traditionally make basis of our ration. That does deserve a sign "plus", and that - sign "minus"?What bread is better - white or цельнозерновой? Does make sense to pass to the fat free dairies? Whether pesticides and nitrates are frightful in vegetables and fruit - that is talked by the last scientific researches and examinations conducted during the surveys of the program? And are there foods that actually deserve prefix "super"?

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Малоземов Sergey Aleksandrovich
Number of pages
459
Language
Ukrainian
Cover
Soft
Age
16
Release date
2018

Reviews

Grade 


03/23/2024

Важлива книга для всіх, хто дбає про своє здоров'я!

Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для тих, хто прагне зрозуміти, які продукти дійсно корисні, а які можуть завдати шкоди. Автор детально аналізує різні аспекти харчування, спираючись на останні наукові дослідження та експертизи, що робить цю книгу надзвичайно актуальною. Я отримав багато корисної інформації про те, як вибирати продукти, які з них є "цілителями", а які - "вбивцями". Особливо цікаво було дізнатися про різницю між білим і цільнозерновим хлібом, а також про міфи навколо знежирених молочних продуктів. Хоча в тексті іноді трапляються некоректні переклади, загальна якість інформації та її подача компенсують ці недоліки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити своє харчування та дізнатися більше про вплив їжі на здоров'я!

Write your review

Book A meal living and dead. Foods-healers and foods-killers

New book of author and leading the programs "Meal living and dead" on the TV channel НТВ Sergey Малоземова about those foods that traditionally make basis our...

Write your review

More books by this author

More books on this topic