Книга Їжа жива і мертва. 5 принципів здорового харчування
Сергій Малоземов - відомий телеведучий, дипломований лікар, творець і автор науково-популярних програм телеканалу НТВ - "Диво техніки" і "Їжа жива і мертва".Ви дізнаєтеся, як живляться довгожителі в різних країнах і те, як дивовижним чином це співпадає із стилем живлення сучасних світил світової науки.Ця книга - результат багаторічної роботи, що включила декілька кругосвітніх подорожей автора, десятки зустрічей з фізіологами, нутрициологами, довгожителями, кухарями, фермерами з Росії, Франції, Італії, Іспанії, США, Японії, Еквадору і багатьох інших країн.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Малоземов Сергій Олександрович
- Кількість сторінок
- 399
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 16
- Дата виходу
- 2017
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Вилікуй! Рак. Система лікування...
69 грн
63 грн
Книга Занадто стрункі. Для тих, хто...
112 грн
101 грн
Книга Бачиш мету? Біжи до неї!
122 грн
110 грн
Книга Їжа жива і мертва. 5 принципів...
117 грн
106 грн
Книга Компас живлення. Важливі...
138 грн
125 грн
Книга Їжа жива і мертва. Система...
119 грн
108 грн
Книга Правильне харчування як мінне поле
140 грн
126 грн
Книга Зелений спосіб життя
185 грн
167 грн
Книга ПП для ТП 2.0. Правильне...
220 грн
198 грн
Книга Жива кухня. Трансерфинг оновлення
98 грн
89 грн
2023-08-10
Неймовірна подорож у світ здорового харчування!
Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для всіх, хто прагне покращити своє харчування та зрозуміти, як їжа впливає на наше здоров'я. Автор, будучи дипломованим лікарем і телеведучим, вдало поєднує наукові дослідження з особистими спостереженнями, що робить текст легким для сприйняття та надзвичайно цікавим. Я особливо вражений тим, як Сергій досліджує харчові звички довгожителів з різних куточків світу, що надає книзі глобального контексту. Принципи здорового харчування, викладені в книзі, є зрозумілими та практичними, що дозволяє читачеві легко впроваджувати їх у своє життя. Єдине, що трохи відволікає - це деякі недоліки у перекладі, але це не зменшує загального враження від книги. Рекомендую всім, хто хоче дізнатися більше про здорове харчування та його вплив на якість життя!