
Book A meal living and dead. 5 principles of healthy feed
Sergey Малоземов is known телеведущий, graduate doctor, creator and author of the popular scientific programs of the TV channel НТВ is "Miracle of technique" and "Meal living and dead".you know, as long-livers feed in different countries and that, how it coincides surprizing character with style of feed of modern luminaries of world science.This book is a long-term job, including a few round-the-world voyages of author, ten, performance meeting with physiologists, нутрициологами, long-livers, cooks, farmers from Russia, France, Italy, Spain, USA, Japan, Ecuador and many other countries.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Малоземов Sergey Aleksandrovich
- Language
- Ukrainian
- Age
- 16
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
08/10/2023
Неймовірна подорож у світ здорового харчування!
Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для всіх, хто прагне покращити своє харчування та зрозуміти, як їжа впливає на наше здоров'я. Автор, будучи дипломованим лікарем і телеведучим, вдало поєднує наукові дослідження з особистими спостереженнями, що робить текст легким для сприйняття та надзвичайно цікавим. Я особливо вражений тим, як Сергій досліджує харчові звички довгожителів з різних куточків світу, що надає книзі глобального контексту. Принципи здорового харчування, викладені в книзі, є зрозумілими та практичними, що дозволяє читачеві легко впроваджувати їх у своє життя. Єдине, що трохи відволікає - це деякі недоліки у перекладі, але це не зменшує загального враження від книги. Рекомендую всім, хто хоче дізнатися більше про здорове харчування та його вплив на якість життя!