Книга Як заробити на доставку їжі. З пункту А в пункт $
Ця книга не лише для тих, хто планує працювати у сфері доставки готової їжі або вже займається цим бізнесом і шукає можливості для поліпшення результатів. Тут зібраний майже двадцяти літній досвід роботи в індустрії громадського харчування, який буде корисний усім причетним до ресторанного бізнесу. Ви дізнаєтеся секрети запуску і розвитку прибуткової служби доставки самих різних компаній - від стартапов до лідерів індустрії. У книзі приведені інструменти і рішення, які допоможуть уникнути непотрібних витрат і отримати позитивний фінансовий результат, заощадивши час. Тут представлені важливі показники реальних компаній, описані рішення, що дозволили досягти фінансового успіху. Вони допоможуть вам скоректувати плани і стратегію розвитку бізнесу. У цій книзі є відповіді на найактуальніші питання: де брати кур'єрів, як їх правильно мотивувати як взаємодіяти з агрегаторами, які перспективи розвитку індустрії доставки готових блюд в цілому, які нові формати служби доставки отримають розвиток найближчим часом?Ця книга буде однією з кращих інвестицій. Вона допоможе заробити на службу доставки або убереже від участі в проекті, який потенційно може привести до серйозних фінансових втрат.
- ФІО Автора
- Чистяков Артур Леонідович
- Кількість сторінок
- 288
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 16
- Дата виходу
- 2020
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Управління гігієною ресторану....
132 грн
119 грн
Книга Флетчеризм. Що це таке, або Як...
112 грн
101 грн
Книга Підручник Food- фабриканта. Від...
128 грн
116 грн
Книга Азбука нашого харчування
125 грн
113 грн
Книга Кафе, бар, ресторан. Ключові...
113 грн
102 грн
Книга Як стати ресторатором. Правила...
131 грн
118 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 7. Краще...
123 грн
111 грн
Книга Підручник менеджера піцерії
126 грн
114 грн
Книга Розумне голодування. Науковий...
118 грн
107 грн
Книга Управління гігієною ресторану....
132 грн
119 грн
2022-07-29
Як заробити на доставку їжі - це справжній скарб для всіх, хто ц
Ця книга - не лише надійний довідник для тих, хто планує займатися доставкою їжі, але й цінний посібник для тих, хто вже діє у цій галузі та прагне покращити свої результати. Автор пропонує вам майже двадцятилітній досвід роботи в індустрії громадського харчування, який допоможе вам уникнути помилок та досягти фінансового успіху. Книга містить цінні поради щодо запуску та розвитку прибуткової служби доставки, а також інструменти для оптимізації витрат та ефективного управління часом. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся про важливі показники реальних компаній, успішні стратегії та інноваційні підходи до розвитку бізнесу. Це дійсно одна з кращих інвестицій у ваш професійний розвиток та успіх у галузі доставки їжі!