Book How to get delivery of meal. From a point And in a point $
This book is not only for those, who plans to work in the field of delivery of the prepared meal or already carries on this business and searches possibility for the improvement of results. Here collected almost twenty summer experience in industry of public food consumption, that will be useful all participating to restaurant business. you know the secrets of start and development of profitable delivery of the most different companies service - from стартапов to the leaders of industry. In instruments over and decisions that will help to avoid unnecessary charges and get a positive financial result are brought a book, economizing time. The important indexes of the real companies are here presented, decisions allowing to attain financial success are described. They will help to correct plans and strategy of development of business you. In this book there are answers for pressing questions: where to take couriers, as them it is correct to explain, how to co-operate with aggregating agents, which are prospects of development of industry of delivery of readies to serve dish on the whole, what new formats of delivery service will get development in the near time?This book will be one of the best investments. She will help to get delivery service or will protect from participating in a project that potentially can result in serious financial losses.
- Name of the Author
- Чистяков Arthur Leonidovich
- Number of pages
- 288
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
Book Флетчеризм. What is it, or As I...
112 UAH
101 UAH
Book Textbook of Food- of...
128 UAH
116 UAH
Book Alphabet of our feed
125 UAH
113 UAH
Book Cafe, bar, restaurant. Key...
113 UAH
102 UAH
Book How to become a restaurateur...
131 UAH
118 UAH
Book Pizza-business. Part 7. The best...
123 UAH
111 UAH
Book Textbook of manager of pizzeria
126 UAH
114 UAH
Book Smart fasting. The scientific...
118 UAH
107 UAH
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
07/29/2022
Як заробити на доставку їжі - це справжній скарб для всіх, хто ц
Ця книга - не лише надійний довідник для тих, хто планує займатися доставкою їжі, але й цінний посібник для тих, хто вже діє у цій галузі та прагне покращити свої результати. Автор пропонує вам майже двадцятилітній досвід роботи в індустрії громадського харчування, який допоможе вам уникнути помилок та досягти фінансового успіху. Книга містить цінні поради щодо запуску та розвитку прибуткової служби доставки, а також інструменти для оптимізації витрат та ефективного управління часом. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся про важливі показники реальних компаній, успішні стратегії та інноваційні підходи до розвитку бізнесу. Це дійсно одна з кращих інвестицій у ваш професійний розвиток та успіх у галузі доставки їжі!