Книга Ресторанний бізнес в малих містах. Секрети успішного відкриття і ефективного управління
В наші дні все більше підприємців відкривають свій бізнес в малих містах, вважаючи, що досягти успіху там значно простіше. Менш інтенсивна конкуренція, порівняно невисокі заробітні плати і низькі пороги входу - ці переваги обіцяють принадні перспективи. Але дуже скоро власники і керівники стикаються тут з величезною кількістю непередбачених труднощів, яких цілком можна було б уникнути.Ця книга допоможе розібратися в технологіях успішного відкриття і ефективного управління ресторанним бізнесом в невеликих містах. Її автор ділиться 20-річним досвідом роботи компанії "Викон", що пройшла шлях від маленької закусочної до одного з видатних ресторанних операторів у Володимирській області.
- ФІО Автора
- Кондрашин Андрей Викторович
- Кількість сторінок
- 277
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2015
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Щирий сервіс
254 грн
229 грн
Книга Першокласний сервіс як...
139 грн
126 грн
Книга Ком'юніті-менеджмент
141 грн
127 грн
Книга Допоможи клієнтові! Листування...
49 грн
45 грн
Книга Операційний директор. Сила...
1 123 грн
1 011 грн
Книга Чому ви? Як правильно пояснити...
126 грн
114 грн
Книга Чому ви? Як правильно пояснити...
135 грн
122 грн
Книга Канали продажів
128 грн
116 грн
Книга 120 інструментів локального...
127 грн
115 грн
Книга Піца-бізнес: піцерія, служба...
239 грн
216 грн
2023-06-14
Ресторанний бізнес в малих містах: незамінна книга для майбутніх
Як власник малого бізнесу у галузі гостинності, я завжди шукав інформацію та поради щодо успішного ведення ресторанного бізнесу в малих містах. Ця книга виявилася справжнім відкриттям для мене! Автор, який має за плечима 20-річний досвід у цій галузі, поділився цінними знаннями та секретами успіху, які допомагають уникнути багатьох непередбачених труднощів. Книга детально розглядає технології відкриття та управління ресторанним бізнесом, надаючи практичні поради та реальні приклади. Я впевнений, що завдяки цій книзі я зможу підняти свій бізнес на новий рівень і досягти бажаних результатів. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про успішний ресторанний бізнес у малому місті!