Book Restaurant business is in small cities. Secrets of the successful opening and effective management
In our days all more businessmen open the business in small cities, supposing that to succeed there considerably simpler. Less intensive competition, comparatively not high salaries and subzero thresholds of entrance - these advantages promise tempting prospects. But very soon owners and managers run here into the enormous amount of unforeseen difficulties that fully can be avoided.This book will help to understand technologies of the successful opening and effective management restaurant business in small cities. Her author is divided by 20-years-old experience of company "Викон", passing a way from a little snack bar to one of the largest restaurant operators in the Vladimirskiy area.
- Name of the Author
- Кондрашин Andrey Victorovich
- Number of pages
- 277
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Release date
- 2015
Reviews
More books on this topic
Book Sincere service
254 UAH
229 UAH
Book First-class service as...
139 UAH
126 UAH
Book Community management
141 UAH
127 UAH
Book Help a client! Correspondence...
49 UAH
45 UAH
Book Operating director. Force of...
1,123 UAH
1,011 UAH
Book Why you? As correct to explain...
126 UAH
114 UAH
Book Why you? As correct to explain...
135 UAH
122 UAH
Book Channels of sales
128 UAH
116 UAH
Book 120 instruments of the local...
127 UAH
115 UAH
Book Pizza-business: pizzeria,...
239 UAH
216 UAH
06/14/2023
Ресторанний бізнес в малих містах: незамінна книга для майбутніх
Як власник малого бізнесу у галузі гостинності, я завжди шукав інформацію та поради щодо успішного ведення ресторанного бізнесу в малих містах. Ця книга виявилася справжнім відкриттям для мене! Автор, який має за плечима 20-річний досвід у цій галузі, поділився цінними знаннями та секретами успіху, які допомагають уникнути багатьох непередбачених труднощів. Книга детально розглядає технології відкриття та управління ресторанним бізнесом, надаючи практичні поради та реальні приклади. Я впевнений, що завдяки цій книзі я зможу підняти свій бізнес на новий рівень і досягти бажаних результатів. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про успішний ресторанний бізнес у малому місті!