Book Spices

LU713803
Ukrainian
In stock
1  
171 UAH
154 UAH - 10%
Hmeli-Suneli, Garam Masala, Curry... These names of dry mixes are familiar to many: both professional chefs and amateur cooks. But only a few of them know how to properly combine and use these amazing fragrant compositions in cooking. Possession of this skill is highly valued in cooking. This cookbook is dedicated to the art of mixing spices and spices. After reading it, you will learn how to harmonize spices, reproduce popular and famous blends in your kitchen, and create your own unique seasonings. Step by step you will learn the art of fragrant balance of spices and the magic of the taste of spice combinations!

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Cramer Alex
Number of pages
127
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2016

Reviews

Grade 


12/25/2023

Неймовірна подорож у світ спецій!

Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто прагне вдосконалити свої кулінарні навички та зануритися в магію смаку. Автор майстерно розкриває секрети поєднання спецій, пропонуючи читачеві не лише традиційні рецепти, а й унікальні комбінації, які здатні перетворити будь-яку страву на кулінарний шедевр. Крок за кроком ви дізнаєтеся, як створювати власні приправи, що дозволяє розширити горизонти вашої кухні. Хоча в тексті іноді зустрічаються не зовсім коректні переклади, це не заважає загальному враженню від книги. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче навчитися мистецтву приготування їжі з використанням спецій та створити справжній гастрономічний рай на своїй кухні!

Write your review

Book Spices

Хмели-Сунели, Гарам Масала, Curry. These names of dry mixtures are acquainted to many: to both the professional cooks and cooks to the amateurs. But only not many from them...

Write your review

More books by this author

More books on this topic