Книга Спеції

LU713803
Українська
В наявності
1  
171 грн
154 грн - 10%
Хмелі-Сунелі, Гарам Масала, Каррі… Ці назви сухих сумішей знайомі багатьом: як професійним кухарям, так і кулінарам любителям. Але лише деякі з них вміють правильно поєднувати та використовувати ці дивовижні ароматні композиції у приготуванні страв. Володіння цією навичкою високо цінується в кулінарії. Ця куховарська книга присвячена мистецтву зі змішування спецій та прянощів. Після її прочитання ви навчитеся гармонувати спеції, відтворювати на своїй кухні популярні та знамениті суміші та створювати свої унікальні приправи. Крок за кроком ви пізнаєте мистецтво ароматного балансу спецій та магію смаку пряних комбінацій!

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Крамер Олексій
Кількість сторінок
127
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Дата виходу
2016

Відгуки

Оцінка: 


2023-12-25

Неймовірна подорож у світ спецій!

Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто прагне вдосконалити свої кулінарні навички та зануритися в магію смаку. Автор майстерно розкриває секрети поєднання спецій, пропонуючи читачеві не лише традиційні рецепти, а й унікальні комбінації, які здатні перетворити будь-яку страву на кулінарний шедевр. Крок за кроком ви дізнаєтеся, як створювати власні приправи, що дозволяє розширити горизонти вашої кухні. Хоча в тексті іноді зустрічаються не зовсім коректні переклади, це не заважає загальному враженню від книги. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче навчитися мистецтву приготування їжі з використанням спецій та створити справжній гастрономічний рай на своїй кухні!

Напишіть свій відгук

Книга Спеції

Хмели-Сунели, Гарам Масала, Каррі. Ці назви сухих сумішей знайомі багатьом: як професійним кухарям, так і кулінарам любителям. Але лише небагато з них...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики