Book Magic of taste of spicy combinations. Part of II : Recipes of Dishes
This cookbook is divided into several chapters, which give a brief information about the dish, as well as a list of ingredients and how to prepare it. Step by step, you will learn more than 250 recipes and learn how to cook various sauces, appetizers, salads, soups, dishes from vegetables, seafood, poultry and various meats, pastries and desserts.The book contains examples of famous and popular dishes from all over the world, which you will gain skills that will help you later create your own delicious and savory dishes with the addition of fragrant spice combinations.
- Name of the Author
- Cramer Alex
- Number of pages
- 248
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2018
Reviews
Захоплююча кулінарна подорож у світ прянощів та неповторних смак
"Магія смаку пряних комбінацій. Частина II" - це справжнє відкриття для всіх любителів гастрономії. Кожен рецепт у цій книзі - це справжнє шедевр, який допоможе вам розкрити нові гастрономічні горизонти. Автор докладно описує кожне блюдо, надаючи корисні поради та рекомендації щодо вибору інгредієнтів та способів приготування. Читаючи цю книгу, ви точно захочете випробувати кожен рецепт і поринути у світ смаку та ароматів. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує вишукані страви та любить експериментувати у кулінарії!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
01/26/2023
Не вражає
Книга "Магія смаку пряних комбінацій. Частина II" залишає бажати кращого. Хоча рецепти представлені досить докладно, але вони здаються занадто загальними та стандартними. Відсутність оригінальних ідей та несподіваних поєднань інгредієнтів робить цю книгу менш привабливою для вимогливих гурманів. Також бракує додаткової інформації про походження та властивості прянощів, що б додало книзі більше цікавості. Загалом, книга може бути корисною для початківців у кулінарії, але для досвідчених шеф-кухарів вона може виявитися надто простою.