Book Street food: modern street food recipes

LU589789
Ukrainian
In stock
1  
122 UAH
110 UAH - 10%
Street food is a phenomenon of world gastronomy. The most simple, unpretentious, ordinary and traditional dishes of any culinary culture can be found not in chic restaurants, but in markets, squares, food trucks or roadside stalls in their authentic form. Anywhere in the world, fresh, cheap, tasty, satisfying and diverse street food offers city residents and visitors an introduction to all of its abundance of dishes and the historical culinary heritage of the people. This book contains more than 220 recipes for the most popular street food dishes collected from around the world. You will get acquainted with the street delights of America, Australia, Europe, Africa and Asia.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Cramer Alex
Number of pages
296
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
16
Release date
2018

Reviews

Grade 


04/27/2022

Справжня гастрономічна подорож по вулицях світу!

Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто любить вуличну їжу та хоче дізнатися більше про кулінарні традиції різних країн. Більше 220 рецептів, зібраних з усіх куточків світу, пропонують унікальну можливість приготувати смачні страви, які можна знайти на вулицях мегаполісів. Автори вдало передали дух вуличної їжі, описуючи не лише рецепти, але й історію та культуру кожної страви. Хоча в деяких місцях переклад може бути не зовсім точним, це не заважає загальному враженню від книги. Я отримав величезне задоволення, готуючи страви з цієї книги, і рекомендую її всім, хто хоче розширити свої кулінарні горизонти та насолодитися смаками вуличної їжі!

Write your review

Book Street food: modern street food recipes

Street food is a phenomenon of world gastronomy. The most simple, unpretentious, mundane and traditional dishes of any culinary culture can be found out of chic...

Write your review

More books by this author

More books on this topic