Book Management by a restaurant that loves an income

LU364307
Ukrainian
In stock
1  
119 UAH
108 UAH - 10%
During the first book Violet Гвоздовская for this time offers to the readers to know everything, in respect of financial management by a restaurant, and also in detail examines such important themes, as work with quality and safety in establishment. Not secret, that a manager of restaurant is an all-seeing eye. An author offers not only a theory but also concrete examples and useful documents, and also histories from the practice, that will help any interested in success of the restaurant to create a good command a manager and hospitable, bringing in a decent return restaurant.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Гвоздовская Violet Anatolievna
Number of pages
488
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2015

Reviews

Grade 


01/01/2024

Надзвичайно корисна книга для ресторанних менеджерів!

"Управління рестораном, який любить прибуток" - це справжній путівник для тих, хто прагне досягти успіху в ресторанному бізнесі. Віолета Гвоздовская майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, що робить матеріал легким для сприйняття. Книга охоплює всі важливі аспекти фінансового управління, роботи з якістю та безпекою, що є критично важливими для успішної роботи ресторану. Особливо вражають історії з практики автора, які надають читачеві реальний погляд на виклики, з якими стикаються менеджери. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не зменшує цінності інформації, яку ви отримуєте. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче створити прибутковий та гостинний ресторан!

Write your review

Book Management by a restaurant that loves an income

During the first book Violet Гвоздовская for this time offers to the readers to know everything, in respect of financial management by a restaurant, and also under...

Write your review

More books by this author

More books on this topic