book type

Book Homemade sauces. Ketchup, adjika and others

LR600385

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
195 UAH
176 UAH - 10%
The presented publication will tell about the technology of preparing various canned sauces, including tomato sauces, ketchups and adjika, as well as tkemali, lutenitsa, tsitsibel, harissa and matbukha. Thanks to this book, you will learn the secrets of recipes for pasta sauces, dressing sauces and condiment sauces. Its separate chapter contains recipes for sauces from national cuisines of the world: Italian, Greek, Spanish, English, Mexican, Japanese and French.
Name of the Author
Доброва Elena Vladimirovna
Language
Russian
Age
12
Series
Кулинарные секреты (Рипол)
Release date
2014

Reviews

Grade 


10/02/2023

Домашні соуси - справжнє відкриття для любителів гастрономічних

Ця книга - справжня кладовище смакових відчуттів, які ви зможете створити власноруч у своїй кухні. Автор детально розкриває технологію приготування різних консервованих соусів, починаючи від класичних томатних і кетчупів, і закінчуючи екзотичними хариссою та матбухою. Кожен рецепт супроводжується докладними поясненнями, які допоможуть навчитися готувати справжні шедеври кулінарного мистецтва. Завдяки цій книзі ви зможете відчути себе справжнім шеф-кухарем, творцем нових смакових поєднань і вражати близьких унікальними соусами, які ви зможете приготувати самостійно. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість, смак та творчість у готуванні!

Write your review

Book Homemade sauces. Ketchup, adjika and others

The presented edition will tell about technology of preparation of the different canned sauces, including tomato, catchups and аджики, and also ткемали, люте...

Write your review

More books by this author

More books on this topic