
Book Homemade sauces. Ketchup, adjika and others
The presented publication will tell about the technology of preparing various canned sauces, including tomato sauces, ketchups and adjika, as well as tkemali, lutenitsa, tsitsibel, harissa and matbukha. Thanks to this book, you will learn the secrets of recipes for pasta sauces, dressing sauces and condiment sauces. Its separate chapter contains recipes for sauces from national cuisines of the world: Italian, Greek, Spanish, English, Mexican, Japanese and French.
- Name of the Author
- Доброва Elena Vladimirovna
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Series
- Кулинарные секреты (Рипол)
- Release date
- 2014
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
10/02/2023
Домашні соуси - справжнє відкриття для любителів гастрономічних
Ця книга - справжня кладовище смакових відчуттів, які ви зможете створити власноруч у своїй кухні. Автор детально розкриває технологію приготування різних консервованих соусів, починаючи від класичних томатних і кетчупів, і закінчуючи екзотичними хариссою та матбухою. Кожен рецепт супроводжується докладними поясненнями, які допоможуть навчитися готувати справжні шедеври кулінарного мистецтва. Завдяки цій книзі ви зможете відчути себе справжнім шеф-кухарем, творцем нових смакових поєднань і вражати близьких унікальними соусами, які ви зможете приготувати самостійно. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість, смак та творчість у готуванні!