book type

Book Dishes from a cauldron

LR292899
Russian
In stock
3  
22 UAH
20 UAH - 10%
All kinds of dishes are prepared in a cauldron: these are rich soups - lagman, shurpa, fish soup, and traditional oriental pilafs, and stews. Experienced chefs say that the extraordinary original taste of oriental dishes can only be obtained if they are cooked on a fire. However, let's take the liberty of asserting that it will not be difficult for skilled housewives to achieve equally successful results even on a conventional stove, because the whole secret lies in a cauldron, which miraculously turns ordinary dishes into real masterpieces with incredible flavors.
Name of the Author
Доброва Elena Vladimirovna
Language
Russian
Age
12
Series
Alphabet of domestic cookery
Release date
2013

Reviews

Grade 


11/05/2023

Не вражає

Книга "Страви з казана" залишила мене трохи байдужим. Хоча автор детально описує процес готування в казані та пропонує цікаві рецепти, але мені здалося, що деякі матеріали були занадто загальними. Я сподівався побачити більше унікальних рецептів та секретів східної кухні, але зустрів більше загальних порад. Тим не менше, книга може бути корисною для початківців у готуванні на вогнищі та тих, хто шукає базові знання з цього виду кулінарії.

Grade 


08/22/2023

Відмінний довідник для любителів кулінарних експериментів!

"Страви з казана" - це не просто книга рецептів, а справжній довідник для тих, хто цікавиться східною кухнею та готуванням на вогнищі. Автор чудово пояснює особливості готування в казані, ділиться цікавими фактами та порадами. Рецепти лагману, плову та інших страв виконані з любов'ю до деталей і допоможуть вам створити справжні шедеври на вашій кухні. Завдяки цій книзі я відкрив для себе нові смакові відчуття та отримав велике задоволення від готування. Рекомендую всім любителям кулінарних експериментів!

Grade 


07/02/2023

Чудова книга для шанувальників вишуканих страв та атмосфери відп

"Страви з казана" - це справжнє відкриття для мене. Автор детально описує процес готування найсмачніших страв в казані, розкриваючи всі секрети та тонкощі цього виду кулінарії. Рецепти лагману, шурпи, плову та рагу здатні розколоти ваші смакові рецептори і перенести у світ східної кухні. Читаючи цю книгу, ви не лише дізнаєтеся, як готувати страви в казані, а й відчуєте атмосферу вогнища та спокою природи. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує смачну їжу та хоче рознообразити свій кулінарний досвід!

Write your review

Book Dishes from a cauldron

What only dishes are not prepared in a cauldron: it and rich soups - лагман, шурпа, fish soup, both traditional east pilaus and ragout. Experience cooks assert that not...

Write your review

More books by this author

More books on this topic