Book Homemade sauces. Ketchup, adjika and others

LU700801
Ukrainian
In stock
5  
195 UAH
176 UAH - 10%
The presented publication will tell about the technology of preparing various canned sauces, including tomato sauces, ketchups and adjika, as well as tkemali, lutenitsa, tsitsibel, harissa and matbukha. Thanks to this book, you will learn the secrets of recipes for pasta sauces, dressing sauces and condiment sauces. Its separate chapter contains recipes for sauces from national cuisines of the world: Italian, Greek, Spanish, English, Mexican, Japanese and French.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Доброва Elena Vladimirovna
Number of pages
387
Language
Ukrainian
Cover
Soft
Age
12
Series
Кулинарные секреты (Рипол)
Release date
2014

Reviews

Grade 


03/10/2025

Чудова колекція рецептів

Я в захваті від цієї книги! Вона містить величезну кількість рецептів соусів, які я ніколи не пробував раніше. Кожен рецепт супроводжується детальними поясненнями, що робить їх дуже простими для виконання. Я особливо полюбила аджику та ткемалі - вони стали справжнім хітом на моїх вечірках. Книга надихає експериментувати на кухні і відкривати нові смаки. Я рекомендую її всім, хто любить готувати і хоче урізноманітнити свої страви!

Grade 


02/11/2025

Справжня знахідка для гурманів

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні! Я завжди вважала, що соуси - це щось складне, але завдяки цій книзі я зрозуміла, що приготування соусів може бути легким і приємним. Рецепти дуже різноманітні, і я вже спробувала кілька з них, які стали фаворитами в моїй родині. Я особливо вражена якістю рецептів аджики та матбухи. Книга надихає на творчість і дозволяє створювати унікальні страви. Обов'язково рекомендую всім, хто хоче додати нові смаки до свого меню!

Grade 


01/21/2025

Не зовсім те, що очікувала

Я придбала цю книгу з надією знайти нові рецепти для приготування соусів, але, на жаль, не всі рецепти виявилися такими цікавими, як я сподівалася. Деякі з них виглядають занадто простими, і я не знайшла нічого дійсно унікального. Також, як і в інших відгуках, я помітила, що переклад не завжди якісний, і це дійсно заважає. Якщо ви новачок у приготуванні соусів, можливо, ця книга стане вам у нагоді, але я очікувала більшого.

Grade 


04/21/2022

Неймовірна книга для кулінарів!

Ця книга "Домашні соуси" стала справжнім відкриттям для мене. Я завжди хотіла навчитися готувати власні соуси, і ця книга надала мені всі необхідні знання та рецепти. Вона охоплює широкий спектр соусів, від класичних кетчупів до екзотичних аджик і харисси. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування легким і зрозумілим. Я вже спробувала кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче додати смаку своїм стравам!

Grade 


01/26/2022

Дуже корисна, але з недоліками

Ця книга має багато корисної інформації про приготування соусів, і я дійсно ціную різноманітність рецептів. Проте, я помітила, що деякі переклади не зовсім коректні, що іноді ускладнює розуміння інструкцій. Наприклад, деякі терміни не були переведені, і це викликало плутанину під час приготування. Незважаючи на це, я все ж вважаю, що книга варта уваги, оскільки рецепти дійсно смачні. Я сподіваюся, що в наступному виданні ці недоліки будуть виправлені.

Write your review

Book Homemade sauces. Ketchup, adjika and others

The presented edition will tell about technology of preparation of the different canned sauces, including tomato, catchups and аджики, and also ткемали, люте...

Write your review

More books by this author

More books on this topic