book type

Book Spices and seasonings

FU964156

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
95 UAH
86 UAH - 10%

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Language
Ukrainian

Reviews

Grade 


10/20/2022

Незамінний довідник для всіх кулінарів!

Книга "Спеції та приправи" стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії. Автор детально розкриває різноманіття спецій, їх походження, способи обробки та використання в приготуванні їжі. Ця книга не лише надає корисну інформацію про природні та штучні спеції, але й поглиблює знання про їх вплив на смак і аромат страв. Я особливо ціную історичні факти про поширення спецій та їх роль у традиційній медицині. Хоча переклад тексту місцями має недоліки, загалом книга читається легко і цікаво. Рекомендую всім, хто хоче покращити свої кулінарні навички та дізнатися більше про світ спецій!

Write your review

Book Spices and seasonings

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intend...

Write your review

More books by this author

More books on this topic