book type

Book Spices and seasonings

FR638159

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
95 UAH
86 UAH - 10%

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.

Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Language
Russian

Reviews

Grade 


08/15/2022

Незамінний путівник у світ смаків!

Книга "Спеції та приправи" - це справжнє відкриття для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Автор детально описує не тільки різноманітні спеції, але й їх історію, технології обробки та виробництва, що робить цю книгу не лише кулінарним посібником, а й захоплюючим чтивом. Я дізнався багато нового про натуральні та синтетичні спеції, їхнє застосування не тільки в кулінарії, а й у народній медицині. Особливо вразила інформація про те, як правильно поєднувати різні спеції для досягнення найкращого смаку страв. Ця книга стала для мене справжнім джерелом натхнення, і я вже не можу дочекатися, щоб спробувати нові рецепти з використанням спецій, про які дізнався. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої кулінарні навички та розширити свій гастрономічний кругозір!

Write your review

Book Spices and seasonings

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intend...

Write your review

More books by this author

More books on this topic