
Book Spices and seasonings
In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.
- Name of the Author
- Сергей Кашин Павлович
- Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/15/2022
Незамінний путівник у світ смаків!
Книга "Спеції та приправи" - це справжнє відкриття для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Автор детально описує не тільки різноманітні спеції, але й їх історію, технології обробки та виробництва, що робить цю книгу не лише кулінарним посібником, а й захоплюючим чтивом. Я дізнався багато нового про натуральні та синтетичні спеції, їхнє застосування не тільки в кулінарії, а й у народній медицині. Особливо вразила інформація про те, як правильно поєднувати різні спеції для досягнення найкращого смаку страв. Ця книга стала для мене справжнім джерелом натхнення, і я вже не можу дочекатися, щоб спробувати нові рецепти з використанням спецій, про які дізнався. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої кулінарні навички та розширити свій гастрономічний кругозір!