book type

Книга Спеції та приправи

FU964156

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
1  
95 грн
86 грн - 10%

У звичному розумінні спеції – це смако-ароматичні добавки до їжі, що мають рослинне походження. Насправді спеціями слід вважати групу продуктів, призначених для присмачування їжі, поліпшення смаку та аромату продуктів, а також зміни консистенції страв. Вони можуть бути як природними (сіль, агар-агар, желатин, пряні трави та овочі тощо), так і отриманими штучним способом (синтетичні замінники спецій та прянощів). історії поширення, технології обробки та виробництва, застосування в кулінарії, народній та традиційній медицині.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Мова
Українська

Відгуки

Оцінка: 


2022-10-20

Незамінний довідник для всіх кулінарів!

Книга "Спеції та приправи" стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії. Автор детально розкриває різноманіття спецій, їх походження, способи обробки та використання в приготуванні їжі. Ця книга не лише надає корисну інформацію про природні та штучні спеції, але й поглиблює знання про їх вплив на смак і аромат страв. Я особливо ціную історичні факти про поширення спецій та їх роль у традиційній медицині. Хоча переклад тексту місцями має недоліки, загалом книга читається легко і цікаво. Рекомендую всім, хто хоче покращити свої кулінарні навички та дізнатися більше про світ спецій!

Напишіть свій відгук

Книга Спеції та приправи

У звичному розумінні спеції – це смако-ароматичні добавки до їжі, що мають рослинне походження. Насправді спеціями слід вважати групу продуктів, призначених ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики