
Book Dishes from the liver, kidneys, heart, lung. The most delicious recipes
The uniqueness of this book lies in the fact that it contains recipes both for those who like to spend a lot of time in the kitchen and for those who are used to surprising loved ones with their culinary skills. In addition, by cooking from offal, you can save a lot. And at the same time, the taste and nutritional qualities of the dish will be at their best.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Татьяна Лагутина Владимировна
- Language
- Ukrainian
- Release date
- 2010
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/22/2022
Справжня знахідка для гурманів та економних господинь!
Ця книга "Страви з печінки, нирок, серця, легені" стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії. Унікальність її полягає в тому, що вона пропонує різноманітні рецепти, які підходять як для досвідчених кухарів, так і для новачків, які хочуть вразити своїх близьких смачними стравами. Я завжди вважала, що страви з субпродуктів - це щось нудне і нецікаве, але ця книга змінила моє ставлення. Рецепти прості у виконанні, але водночас дуже смачні та поживні. Я змогла не тільки заощадити на продуктах, але й порадувати свою родину новими смачними стравами, які вони з задоволенням їли. Єдине, що трохи засмутило - це деякі недоліки в перекладі, які іноді заважали зрозуміти рецепт. Проте, це не завадило мені насолоджуватися приготуванням. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче експериментувати на кухні і відкривати нові смаки!