book type

Book Cutlets, rolls, casseroles, jellied dishes of meat, fish and vegetables

FR034772

Select the language of the book:

Russian
Out off stock
1  
76 UAH
69 UAH - 10%

Cutlets and casseroles have become everyday dishes for us, but rolls, jellied meat and aspic are often prepared only on holidays. The authors of this book offer a different look at dishes that are already familiar to everyone. In it you will find recipes for cutlets that can decorate any holiday table, as well as recipes for jellied dishes, rolls and jellied meat that can diversify the menu of lunches and dinners on weekdays.

Name of the Author
Татьяна Лагутина Владимировна
Language
Russian

Reviews

Grade 


07/16/2023

Справжня знахідка для кулінарів!

Ця книга - справжня скарбниця для тих, хто хоче урізноманітнити своє щоденне меню та додати святкових ноток у звичайні страви. Автори зуміли переосмислити класичні рецепти котлет, рулетів, запіканок, холодців та заливних страв, пропонуючи нові цікаві варіації, які легко приготувати вдома. Я була вражена простотою інструкцій і доступністю інгредієнтів, що дозволяє навіть початківцям в кулінарії впоратися з приготуванням. Кожен рецепт супроводжується детальними поясненнями та порадами, що робить процес приготування не лише легким, але й приємним. Завдяки цій книзі я змогла здивувати своїх близьких новими смачними стравами, які стали справжнім хітом на наших сімейних обідах. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче внести різноманіття у своє харчування та зробити звичайні страви святковими!

Write your review

Book Cutlets, rolls, casseroles, jellied dishes of meat, fish and vegetables

Cutlets and casseroles have become everyday dishes for us, but rolls, jellied meat and aspic are often prepared only on holidays. The authors of this book of...

Write your review

More books by this author

More books on this topic