Книга Підручник пиццайоло

LU986264
Українська
В наявності
1  
138 грн
125 грн - 10%
Ця книга для тих, хто хоче зрозуміти піцу з нуля, починаючи з приготування кращого тіста і закінчуючи випіканням досконалої піци. Тут буде все - наш професійний досвід, увага до важливих технологічних деталей, практичні поради і відповідальні рекомендації. А ми чекаємо від вас вбирання в мізки і руки усього представленого матеріалу, а з іншою, нам потрібний зворотний зв'язок, тобто, оцінка цього підручника. Хороший або поганий? Зрозумілий або не дуже? Корисний або так собі? Зацікавлені відповіді на ці питання дадуть певний вектор руху подальшій роботі - написанню нових книг.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Давидов Володимир, Давидов Євгенії
Кількість сторінок
173
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Дата виходу
2020

Відгуки

Оцінка: 


2025-03-06

Неймовірний підручник для всіх любителів піци!

Ця книга - справжній скарб для тих, хто хоче освоїти мистецтво приготування піци з нуля. Автори пропонують детальний підхід до кожного етапу, починаючи від приготування тіста, яке є основою будь-якої смачної піци, і закінчуючи випіканням. Я особисто отримав величезне задоволення від читання та практичного застосування порад, які надаються в книзі. Інструкції чіткі, а технічні деталі пояснені зрозуміло, що робить навчання легким і приємним. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не заважає загальному сприйняттю матеріалу. Я вже спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто фантастично! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче навчитися готувати справжню італійську піцу вдома

Напишіть свій відгук

Книга Підручник пиццайоло

Ця книга для тих, хто хоче зрозуміти піцу з нуля, починаючи з приготування кращого тіста і закінчуючи випіканням досконалої піци. Тут буде все - наш проф...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики