Book Pizzaiolo Tutorial
This book for those, who wants to understand pizza from the ground up, since preparation of the best dough ending baking of perfect pizza. Here will be all is our work experience, attention to the important technological details, practical advices and responsible recommendations. And we wait from you absorption in brains and hands of all presented material, and with other, we need a feed-back, id est, estimation of this textbook. Good or bad? Clear or not very? Useful or so-so? The interested answers for these questions will give the certain vector of motion to further work - writing of new books.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias
- Number of pages
- 173
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Big sales on webinars and...
123 UAH
111 UAH
Book Control of losses is in a shop
215 UAH
194 UAH
Book Forbes 09-2020
113 UAH
102 UAH
Book Pizza-business. Part 8. A...
120 UAH
108 UAH
Book Own online store on Instagram
73 UAH
66 UAH
Book How to convert a visitor into a...
119 UAH
108 UAH
Book Pizzaiolo Tutorial
138 UAH
125 UAH
Book Dropshipping and Shopify
122 UAH
110 UAH
Book We open the enterprise
30 UAH
27 UAH
Book Plan of SEO- of victory for your...
30 UAH
27 UAH
03/06/2025
Неймовірний підручник для всіх любителів піци!
Ця книга - справжній скарб для тих, хто хоче освоїти мистецтво приготування піци з нуля. Автори пропонують детальний підхід до кожного етапу, починаючи від приготування тіста, яке є основою будь-якої смачної піци, і закінчуючи випіканням. Я особисто отримав величезне задоволення від читання та практичного застосування порад, які надаються в книзі. Інструкції чіткі, а технічні деталі пояснені зрозуміло, що робить навчання легким і приємним. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не заважає загальному сприйняттю матеріалу. Я вже спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто фантастично! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче навчитися готувати справжню італійську піцу вдома