book type

Книга Домашня коптильня. Секрети технології копчення. Старовинні і сучасні рецепти

LU976717

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
4  
13 грн
12 грн - 10%
Микола Михайлович відкриє вам секрети домашнього копчення. Він розповість, як з підручних матеріалів зробити елементарну, ефективну і недорогу коптильню. Саморобна коптильня, на відміну від покупної, дає можливість вносити в неї удосконалення, щось міняти, експериментувати. Коптити можна практично будь-який продукт. У книзі міститься велика кількість старовинних і сучасних рецептів : тут і копчена яловичина по-гамбургски, і копчене м'ясо з срібною закваскою, і копчена "матрьошка". Окрім цього, ви дізнаєтеся, як правильно підібрати дрова для копчення, як довго і за яких умов зберігати готовий продукт, чим шкідливий "рідкий дим" і багато що інше.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Звонарев Микола Михайлович
Мова
Українська
Серія
Ради від Михалыча
Дата виходу
2010

Відгуки

Оцінка: 


2023-10-27

Розчарування від перекладу

На жаль, книга не виправдала моїх очікувань. Хоча ідея домашнього копчення звучить захопливо, якість перекладу залишає бажати кращого. Багато фраз і термінів виявилися некоректно перекладеними, що ускладнювало розуміння деяких рецептів і порад. Я сподівався знайти чіткі інструкції, але натомість отримав плутанину. Декілька рецептів виглядають цікаво, але я не впевнений, що зможу їх реалізувати через проблеми з перекладом. Сподіваюся, що в наступних виданнях ця проблема буде виправлена.

Оцінка: 


2023-08-28

Книга з великим потенціалом, але є недоліки

Ця книга має величезний потенціал для тих, хто хоче займатися копченням, але, на жаль, переклад не завжди на висоті. Я знайшов багато корисної інформації про технології копчення і рецепти, які дійсно надихають. Однак, деякі частини тексту виглядають незрозуміло через поганий переклад, що може відлякати новачків. Я спробував кілька рецептів, і вони дійсно вийшли смачними, але я б хотів, щоб книга була більш зрозумілою. Сподіваюся, що автор випустить оновлену версію з покращеним перекладом, адже ідеї в книзі дійсно варті уваги!

Оцінка: 


2023-02-28

Неймовірний посібник для любителів копчення!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям! Микола Михайлович дійсно знає, про що говорить, і його поради щодо створення домашньої коптильні з підручних матеріалів вражають своєю простотою та ефективністю. Я ніколи не думав, що зможу самостійно приготувати копчене м'ясо, але завдяки цій книзі я з легкістю освоїв цю технологію. Рецепти, які містяться в книзі, різноманітні та смачні, а особливо мені сподобалася копчена яловичина по-гамбургски. Книга також містить корисні поради щодо вибору дров для копчення та зберігання готових продуктів. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати свої сили в копченні!

Оцінка: 


2022-11-12

Дуже корисна книга для початківців!

Я нещодавно почав цікавитися копченням, і ця книга стала для мене справжнім путівником у цьому захоплюючому світі. Микола Михайлович детально описує всі етапи процесу, від створення коптильні до підбору інгредієнтів. Рецепти прості, але водночас вражаючі. Я спробував приготувати копчену "матрьошку" і був вражений результатом! Крім того, інформація про шкідливість "рідкого диму" і як його уникнути дуже корисна. Єдиний недолік - деякі моменти в перекладі виявилися не зовсім зрозумілими, але це не завадило мені насолодитися книгою. Рекомендую всім, хто хоче навчитися коптити!

Напишіть свій відгук

Книга Домашня коптильня. Секрети технології копчення. Старовинні і сучасні рецепти

Микола Михайлович відкриє вам секрети домашнього копчення. Він розповість, як з підручних матеріалів зробити елементарну, ефективну і недорогу коптильню....

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики