Книга Управління рестораном, який любить прибуток

LU364307
Українська
В наявності
1  
119 грн
108 грн - 10%
Протягом своєї першої книги Віолета Гвоздовская цього разу пропонує читачам упізнати все, що стосується фінансового управління рестораном, а також детально розглядає такі важливі теми, як робота з якістю і безпекою в закладі. Не секрет, що менеджер ресторану є всевидющим оком. Автор пропонує не лише теорію, але і конкретні приклади і корисні документи, а також історії зі своєї практики, які допоможуть будь-якому зацікавленому в успіху свого ресторану керівникові створити хорошу команду і гостинний, такий, що приносить пристойний прибуток ресторан.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Гвоздовская Віолета Анатоліївна
Кількість сторінок
488
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Дата виходу
2015

Відгуки

Оцінка: 


2024-01-01

Надзвичайно корисна книга для ресторанних менеджерів!

"Управління рестораном, який любить прибуток" - це справжній путівник для тих, хто прагне досягти успіху в ресторанному бізнесі. Віолета Гвоздовская майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, що робить матеріал легким для сприйняття. Книга охоплює всі важливі аспекти фінансового управління, роботи з якістю та безпекою, що є критично важливими для успішної роботи ресторану. Особливо вражають історії з практики автора, які надають читачеві реальний погляд на виклики, з якими стикаються менеджери. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не зменшує цінності інформації, яку ви отримуєте. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче створити прибутковий та гостинний ресторан!

Напишіть свій відгук

Книга Управління рестораном, який любить прибуток

Протягом своєї першої книги Віолета Гвоздовская цього разу пропонує читачам упізнати все, що стосується фінансового управління рестораном, а також під...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики