
Книга Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку
"Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" - цей практичний посібник із створення ресторанного бізнесу. Книга поетапно розповідає про еволюцію особи ресторанного менеджера на конкретних прикладних прикладах, показує, як міняється відношення керівника до завдань, проблем і обов'язків при переході з однієї посади на іншу, як трансформується його мислення.Це дослідження буде корисне усім підприємцям, прагнучим опанувати мистецтво створення HR- бренду, який дозволить продавати робочі місця в компанії як продукт. Інформація, представлена в книзі, навчить системно приймати рішення, ефективно управляти людьми і процесами, розвивати компанію за міжнародними стандартами.Автор книги Максат Ишанов - відомий підприємець, ресторатор, що пройшов шлях від бариста в Coffee Bean до керівника підрозділів а потім і цілих мереж ресторанів GOODMAN, "Филимонова і Янкель", "Якитория", "Дві палички", Lambic, нині партнер в компанії Upster, що управляє.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Ишанов Максат Бяшимович
- Мова
- Українська
- Вік
- 16
- Дата виходу
- 2020
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Управління гігієною ресторану....
132 грн
119 грн
Книга Флетчеризм. Що це таке, або Як...
112 грн
101 грн
Книга Підручник Food- фабриканта. Від...
128 грн
116 грн
Книга Азбука нашого харчування
125 грн
113 грн
Книга Кафе, бар, ресторан. Ключові...
113 грн
102 грн
Книга Як стати ресторатором. Правила...
131 грн
118 грн
Книга Як заробити на доставку їжі. З...
123 грн
111 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 7. Краще...
123 грн
111 грн
Книга Підручник менеджера піцерії
126 грн
114 грн
Книга Розумне голодування. Науковий...
118 грн
107 грн
2024-01-03
Незамінний посібник для майбутніх рестораторів!
Книга "Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" стала для мене справжнім відкриттям у світі ресторанного бізнесу. Автор, Максат Ишанов, ділиться своїм безцінним досвідом, що дозволяє читачеві зрозуміти всі етапи становлення ресторанного менеджера. Книга написана зрозумілою мовою, з практичними прикладами, що робить її доступною навіть для тих, хто лише мріє про відкриття власного ресторану. Я особливо ціную поради щодо створення HR-бренду, які допоможуть залучити талановитих працівників. Хоча в тексті є деякі недоліки перекладу, це не зменшує цінності інформації, яку ви отримуєте. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише зрозуміти, як працює ресторанний бізнес, але й навчитися ефективно управляти людьми та процесами, щоб досягти успіху в цій конкурентній сфері!