Книга Правила кухні : біблія громадського харчування. Ідеальна модель ресторанного бізнесу. Книга 1: Теорія

LR665037
Російська
В наявності
3  
134 грн
121 грн - 10%
Ця книга про те, як готувати професійно смачну їжу, не втративши при цьому гроші, здоров'я і розум. У Оксани Плутаний все просто. Готувати - просто, в чому вже переконалися тисячі захоплених читачів. А зараз Оксана розклала громадське харчування на молекули.У форматі PDF A4 збережений видавничий дизайн.
ФІО Автора
Плутаний Оксана Валеріївна
Кількість сторінок
427
Мова
Російська
Обкладинка
Тверда
Вік
16
Серія
Кулінарія. Правила кухні
Дата виходу
2019

Відгуки

Оцінка: 


2024-03-18

Відмінна книга для початківців у гастрономічному світі!

"Правила кухні" - це дійсно ідеальний посібник для тих, хто тільки починає свій шлях у галузі громадського харчування. Автор дуже детально розглядає теорію готування, надаючи чіткі пояснення та корисні поради. Книга містить багато практичних прикладів та рецептів, які допоможуть вам розібратися у світі кулінарії. Читаючи цю книгу, ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, готовим до великих досягнень у гастрономічній сфері. Рекомендую для всіх, хто мріє про кулінарну майстерність!

Оцінка: 


2023-04-17

Просто неймовірна книга для всіх, хто цікавиться гастрономією та

"Правила кухні" - це справжня біблія громадського харчування, яка вчить не лише готувати смачну їжу, а й керувати ресторанним бізнесом на професійному рівні. Автор Оксана Плутаний подає матеріал доступно та зрозуміло, розкриваючи всі тонкощі готування та організації роботи кухні. Ця книга - справжній скарб для будь-якого шеф-кухаря або власника ресторану, який прагне до вдосконалення своєї справи. Рекомендую кожному, хто хоче стати справжнім професіоналом у галузі гастрономії!

Оцінка: 


2022-11-12

Не відповідає очікуванням

Придбавши цю книгу, я сподівався на більше практичних порад та рецептів, але, на жаль, вона виявилася більш теоретичною, ніж я очікував. Хоча автор розкриває деякі аспекти гастрономії досить докладно, але мені здалося, що бракує конкретики та практичних вправ. Деякі розділи здаються занадто загальними та віддаленими від реальності кулінарного світу. Якщо ви шукаєте конкретні рецепти та поради, ця книга може вас розчарувати. Але для тих, хто цікавиться теорією гастрономії, вона може бути корисною.

Напишіть свій відгук

Книга Правила кухні : біблія громадського харчування. Ідеальна модель ресторанного бізнесу. Книга 1: Теорія

Ця книга про те, як готувати професійно смачну їжу, не втративши при цьому гроші, здоров'я і розум. У Оксани Плутаний все просто. Готувати - просто, в чому ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики