Книга Холодці, заливні та фаршировані страви. 1000 найкращих рецептів

FU919571
Українська
В наявності
0  
56 грн
51 грн - 10%

У нашій книзі «Холодці, заливні та фаршировані страви» наведено рецепти, що становлять основу кулінарної майстерності у приготуванні заливної, холодців та холодців, а також фаршированих страв. Ви відкриєте для себе кулінарні секрети та накопичений століттями кухарський досвід. Сміливо поєднуйте м'ясне асорті, приправи та спеції, адже для художнього оформлення страв немає меж досконалості.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Кількість сторінок
297
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Холодці, заливні та фаршировані страви. 1000 найкращих рецептів

У нашій книзі «Холодці, заливні та фаршировані страви» наведено рецепти, що становлять основу кулінарної майстерності у приготуванні заливної, холодців та хо...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики