
Книга Домашні ковбаски
У ВИПУСКУ:> Щоб ковбаси були смачними> Приготування домашніх ковбас: варених, смажених, запечених, сирокопчених, ліверних, кров'яних та ін, сало про запас> Пристрої та пристосування для холодного та гарячого копчення в домашніх умовах. Копчення «Рідким димом»> М'ясні консерви, тушонка, паштет, желатин із курячих лапок> Фірмові рецепти наших читачів із м'яса нутрії, кролика, субпродуктів
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Мова
- Українська
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн