
Книга Перці, кабачки, баклажани - 9
"Перці, кабачки, баклажани - 9" - це захоплююча книга, яка впорається з усіма вашими гастрономічними прагненнями. Ця кулінарна енциклопедія містить найсмачніші рецепти з використанням овочів - перців, кабачків та баклажанів. Ви знайдете в цій книзі широкий вибір страв, починаючи від простих салатів до вишуканих гарнірів, супів та випічки.
Автор пропонує як класичні рецепти, так і нові авторські ідеї з використанням цих популярних овочів. Крім рецептів, книга містить корисні поради щодо вибору, зберігання та приготування овочів. Ви дізнаєтесь, як на найкращий спосіб поєднати ці овочі з іншими інгредієнтами, щоб створити по-справжньому смачні страви.
"Перці, кабачки, баклажани - 9" - це не просто книга рецептів, а справжній довідник для всіх шанувальників кулінарії, які бажають розширити свої кулінарні горизонти і відкрити для себе нові смакові грані.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2009
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн