book type

Книга Перці, кабачки, баклажани - 9

FU109771

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%
"Перці, кабачки, баклажани - 9" - це захоплююча книга, яка впорається з усіма вашими гастрономічними прагненнями. Ця кулінарна енциклопедія містить найсмачніші рецепти з використанням овочів - перців, кабачків та баклажанів. Ви знайдете в цій книзі широкий вибір страв, починаючи від простих салатів до вишуканих гарнірів, супів та випічки. Автор пропонує як класичні рецепти, так і нові авторські ідеї з використанням цих популярних овочів. Крім рецептів, книга містить корисні поради щодо вибору, зберігання та приготування овочів. Ви дізнаєтесь, як на найкращий спосіб поєднати ці овочі з іншими інгредієнтами, щоб створити по-справжньому смачні страви. "Перці, кабачки, баклажани - 9" - це не просто книга рецептів, а справжній довідник для всіх шанувальників кулінарії, які бажають розширити свої кулінарні горизонти і відкрити для себе нові смакові грані.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Автор Неизвестен Кулинария --
Мова
Українська
Дата виходу
2009

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Перці, кабачки, баклажани - 9

"Перці, кабачки, баклажани - 9" - це захоплююча книга, яка впорається з усіма вашими гастрономічними прагненнями. Ця кулінарна енциклопедія містить найсмачніші ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики