
Книга Дієтологія: Керівництво
Третє видання керівництва (попередні вийшли у 2001, 2006 рр.) перероблено та доповнено. У книзі наведено основні принципи сучасної клінічної дієтології у поєднанні з викладом клінічних особливостей перебігу захворювань та патологічних процесів. В основу книги покладено власний досвід авторського колективу, а також останні досягнення вітчизняної та зарубіжної дієтології. Зміст видання поєднує наукові аспекти харчування хворої людини та практичні рекомендації щодо використання дієтотерапії у конкретних ситуаціях організації лікувального харчування не тільки в стаціонарі, а й в амбулаторних умовах. Для дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та студентів старших курсів медичних вузів.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Коллектив авторов
- Мова
- Українська
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Велика енциклопедія здоров'я...
49 грн
45 грн
Книга Атлас здоров'я хребта і суглобів
118 грн
107 грн
Книга Тібетська гімнастика. 100...
108 грн
98 грн
Книга Інформаційна остеопатія....
136 грн
123 грн
Книга Детокс душі і тіла. Як...
137 грн
124 грн
Книга Не зашкодь сам собі, або...
141 грн
127 грн
Книга Сода лікує: застуду, похмілля,...
39 грн
36 грн
Книга Давайте лікувати все!
54 грн
49 грн
Книга Практика лікування хвороб
54 грн
49 грн
Книга Давайте лікувати рак!
54 грн
49 грн
2024-10-14
Незамінний ресурс для професіоналів у галузі дієтології!
Це третє видання "Дієтології: Керівництво" стало справжнім відкриттям для мене. Авторський колектив вдало поєднав наукові знання з практичними рекомендаціями, що робить цю книгу безцінним джерелом інформації для дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та студентів медичних вузів. Я особливо ціную, що в книзі враховано останні досягнення як вітчизняної, так і зарубіжної дієтології, що робить її актуальною та корисною для сучасних медичних практик. Хоча в тексті можуть зустрічатися незначні помилки через переклад, загальна якість інформації та її подача вражає. Я рекомендую цю книгу всім, хто прагне поглибити свої знання в дієтології та покращити якість лікувального харчування своїх пацієнтів!