Книга Дієтологія: Керівництво

FU776006
Українська
В наявності
1  
115 грн
104 грн - 10%

Третє видання керівництва (попередні вийшли у 2001, 2006 рр.) перероблено та доповнено. У книзі наведено основні принципи сучасної клінічної дієтології у поєднанні з викладом клінічних особливостей перебігу захворювань та патологічних процесів. В основу книги покладено власний досвід авторського колективу, а також останні досягнення вітчизняної та зарубіжної дієтології. Зміст видання поєднує наукові аспекти харчування хворої людини та практичні рекомендації щодо використання дієтотерапії у конкретних ситуаціях організації лікувального харчування не тільки в стаціонарі, а й в амбулаторних умовах. Для дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та студентів старших курсів медичних вузів.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Коллектив авторов
Кількість сторінок
186
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда

Відгуки

Оцінка: 


2024-10-14

Незамінний ресурс для професіоналів у галузі дієтології!

Це третє видання "Дієтології: Керівництво" стало справжнім відкриттям для мене. Авторський колектив вдало поєднав наукові знання з практичними рекомендаціями, що робить цю книгу безцінним джерелом інформації для дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та студентів медичних вузів. Я особливо ціную, що в книзі враховано останні досягнення як вітчизняної, так і зарубіжної дієтології, що робить її актуальною та корисною для сучасних медичних практик. Хоча в тексті можуть зустрічатися незначні помилки через переклад, загальна якість інформації та її подача вражає. Я рекомендую цю книгу всім, хто прагне поглибити свої знання в дієтології та покращити якість лікувального харчування своїх пацієнтів!

Напишіть свій відгук

Книга Дієтологія: Керівництво

Третє видання керівництва (попередні вийшли у 2001, 2006 рр.) перероблено та доповнено. У книзі наведено основні принципи сучасної клінічної дієтології у поє...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики