
Книга Незвичайна кулінарія. Весь рік стане в нагоді, що на 6 сотках народиться
«Виростити врожай не просто, але його ще треба зберегти. Частину врожаю можна зберігати у свіжому вигляді, якщо є льох чи інше сховище. Частину можна заморозити або висушити, але завжди залишається ще деяка кількість, яку ми традиційно квасім, солимо, маринуємо, консервуємо, робимо компоти, варимо варення. Але постійно з'являються нові способи заготівель і зберігання, і рецепти, створені винахідливими людьми – садівниками, які ми зібрали і помістили в цій невеликій книжці…»
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Галина Кизима Александровна
Маргарита Туркина Яковлевна - Мова
- Українська
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2022-06-11
Незвичайна кулінарія - справжня знахідка для садівників і кулінарів!
Ця книга стала для мене незамінним помічником у процесі зберігання та переробки врожаю. Автори зібрали безліч цікавих і оригінальних рецептів, які дозволяють не тільки зберегти овочі та фрукти, але й перетворити їх на справжні кулінарні шедеври. Я дізналася про нові способи заготівлі, які раніше не використовувала, і тепер можу насолоджуватися смаком свіжих овочів навіть взимку. Хоча текст книги перекладено з використанням штучного інтелекту, загалом переклад вийшов досить якісним, і лише в окремих випадках зустрічалися незначні помилки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче максимально використати свій врожай і навчитися новим технікам приготування!