Книга Консервування. Гриби, м'ясо, риба

FU340915
Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Консервовані гриби, м'ясо та риба матимуть успіх на столі у будь-яку пору року! У книзі ви знайдете опис різноманітних рецептів, які стануть у нагоді не тільки тим, хто освоює ази консервування, але й досвідченим господиням.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Кількість сторінок
107
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Дата виходу
2014

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Консервування. Гриби, м'ясо, риба

Консервовані гриби, м'ясо та риба матимуть успіх на столі у будь-яку пору року! У книзі ви знайдете опис різноманітних рецептів, які стануть у нагоді не тіль...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики