Книга Консервування. Гриби, м'ясо, риба
Консервовані гриби, м'ясо та риба матимуть успіх на столі у будь-яку пору року! У книзі ви знайдете опис різноманітних рецептів, які стануть у нагоді не тільки тим, хто освоює ази консервування, але й досвідченим господиням.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Сергей Кашин Павлович
- Кількість сторінок
- 107
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- Тверда
- Дата виходу
- 2014
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн